Om os

En hundedrøm, der blev til virkelighed

Hundehuset i Hadsten i Hadsten er realiseringen af vores drøm om at gøre vores passion for hunde til vores levevej. Vi etablerede stedet i 2005, da vi rykkede teltpælene på Sjælland op og købte en nedlagt landejendom lidt uden for Hadsten. Frem til 2007 blev der investeret tusindvis af timer og masser af knofedt i at modernisere stedet og bygge vores hundepension, som i dag er velkendt i hundekredse for sin kvalitet og service. Sideløbende hermed etablerede vi også vores træningsplads med masser af aktiviteter til det aktive hundefolk.

Helle Gadeberg og Lars Hansen med et udpluk af hundeflokken.

30 års erfaring med hunde

Vi har haft hunde sammen siden 1990 og opdrættet dværgschnauzere siden 1995. Vi har udstillet i det meste af Europa og udover danske, nordiske og internationale championater, har vi også champions i Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig og Luxemborg. 

I dag er der droslet lidt ned på udstillingerne. I stedet bruger vi tiden på at drive vores hundepension, sørge for, at træningsfaciliteterne er toptunede og så selvfølgelig masser af hundetræning. Derudover fungerer Helle både som eksteriørdommer på udstillinger og dommer i officielle prøver i rally-lydighed, mens Lars tit giver en hånd med, når omegnens klubber har brug for hjælp til afvikling af deres agilitykonkurrencer.