Privatlivspolitik

Sådan passer vi på dine data

Hundehuset i Hadsten indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med forespørgsel på leje af baner og ophold i hundepensionen. I denne privatlivspolitik kan du læse om, hvorfor, hvornår og hvordan, vi bruger dine personoplysninger samt hvilke rettigheder, du har.

Hvilke oplysninger indsamler vi og til hvilket formål

Personoplysninger
I forbindelse med forespørgsel på pension eller baneleje indsamler vi oplysninger om dit navn, dit telefonnummer og din email. Oplysningerne bruger vi til at behandle din forespørgsel og efterkomme dit ønske om at reservere en plads i pension eller af en bane. 

Cookies
Vi indsamler cookies for at give dig en god brugeroplevelse. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på den enhed, du bruger. Den indeholder ikke data, der kan henføres til dig personligt og kan ikke indeholde virus. Vi bruger udelukkende cookies fra os selv for at sikre, at hjemmesiden fungerer optimalt.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Vær opmærksom på at blokering af cookies kan få indflydelse på hjemmesidens funktionalitet. Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link:http://minecookies.org/cookiehandtering.

Sikkerhed og opbevaring

Vi har truffet nødvendige foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Dine rettigheder

Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler personoplysninger om dig:

  • Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
  • Retten til indsigt i egne personoplysninger
  • Retten til berigtigelse
  • Retten til sletning
  • Retten til begrænsning af behandling
  • Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
  • Retten til indsigelse

Du har således mulighed for, at få udleveret dine data, så du kan se, hvad vi har registreret om dig. Du har også krav på, at vi ændrer dine data, hvis de skulle være behæftet med fejl. Hvis du ønsker det, kan du tilbagekalde det samtykke, du har givet os og få slettet alle dine data. Henvendelse herom kan ske via mail til mail@hundehusetihadsten.dk

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Hundehuset i Hadsten
v/Helle Gadeberg
Langskovvej 37
8370 Hadsten
Telefon: 20 60 33 83
Email: mail@hundehusetihadsten.dk

Oprettet 30/11 2019.  Ret til ændringer forbeholdes.

Hundehuset i Hadsten

v/Helle Gadeberg
Langskovvej 37
8370 Hadsten
CVR-nr: 28624662

Åbningstider

HUNDEPENSION
Alle dage 9.00 – 10.00 & 16.00 – 17.00. 
TELEFONTID
Alle dage 10.00 – 12.00.
TRÆNINGSPLADS
Alle dage 9.00 – 13.30 & 16.00 – 20.30