20 60 33 83
mail@hundehusetihadsten.dk

Hundepension

Bemærk: Lukket hele marts 2022.

Hundeferie på første klasse

Trænger din hund til lidt ferie i landlige omgivelser med masser af plads og moderne faciliteter, er den velkommen i vores hundepension.

Pensionen har 22 værelser på 6-8 m2 med gulvvarme og adgang til løbegård. Værelserne er fordelt på 3 separate afdelinger for at give hundene så meget ro som muligt, og hver dag kan din hund se frem til at få…

3 daglige lufteture

Din hund bliver luftet i snor på vores egne luftestier morgen, middag og aften.

Kvalitetsfoder

Din hund får serveret Sam's Field morgen og aften. Foderet er med i prisen.

Frihed i løbefold

Din hund kan mindst 1 gang dagligt løbe frit i én af vores løbefolde

Første ferie på Hundehotel'et

Er det første gang, din hund skal på ferie hos os, så husk at udfylde og medbringe vores oplysningsskema, så vi kan registrere din hund i vores gæstebog.

Priser i hundepension

Pris inkl. moms, gåture og foder pr. påbegyndt dag. Ved afhentning efter kl. 17.00 betaler du også for den følgende dag. Aflevering eller afhentning senere end kl. 17 kan kun finde sted efter forudgående aftale.

1 hund i egen boks

Kr. 200/ dag

2 hunde i samme boks*

Kr. 295/ dag

3 hunde i samme boks*

Kr. 345 / dag

*Kun hunde fra samme husstand

Bemærk at der i skolernes ferier tillægges kr. 25,00 pr. rum per dag, og at juli-ophold bliver faktureret til betaling en måned før opholdets start.

Betaling: Mobile Pay eller kontant.

Lærke Bjerg Gade

Bruger af Hundehuset

Vil aldrig efterlade mine hunde andre steder. Top-professionelle på alle måder- også når det gælder de bløde værdier.

Hanne Brixen

Bruger af Hundehuset

Perfekt sted med lækre opholdsrum og udendørs omgivelser samt professionelle mennesker til at passe vores vovser.

Lars Møller Jensen

Bruger af Hundehuset

Fantastisk sted. Dedikerede til det vigtigste: at vise omsorg og respekt for din hund. Kan varmt anbefales.

Spørgsmål og svar om hundepension

Her finder du svar på de spørgsmål, vi typisk får stillet? Finder du ikke svaret på dit spørgsmål her, så husk, at du altid er velkommen til at kontakte os på tlf. 20 60 33 83.

Ja - for at give hundene så meget ro som muligt har vi faste tider for aflevering og afhentning af hundene i pensionen. Åbningstiden er alle ugens dage er mellem kl. 9.00 og 10.00 samt mellem kl. 16.00 og 17.00.

Ja - din hund skal være vaccineret mod hundesyge, smitsom leverbetændelse og parvovirus inden for de sidste 2 år. Vi vil også anbefale, at hunden er vaccineret mod kennelhoste. Ved aflevering skal du medbringe en gyldig vaccinationsattest, og din hund skal være loppefri og rask.

Vi lufter din hund i snor morgen, middag og aften. Luftningen sker på vores egne luftestier, der indgår naturligt som en del af vores træningsplads. Hele træningspladsen er forsvarligt indhegnet, så skulle uheldet være ude og hunden rive sig løs, kan den ikke løbe væk.

Ja - vi fodrer med Sam's Field morgen og aften. Foretrækker du, at hunden får sin egen mad, klarer vi også det, blot du medbringer foder nok til den tid, din hund skal være i pensionen. Husk i givet fald at informere os om, hvordan vi skal fodre.

Ja - hvis din hund er i medicinsk behandling, kan du medbringe dens medicin. Så sørger vi for, den bliver behandlet under opholdet. Bliver hunden syg, mens den er i vores varetægt, vil den blive tilset af vores tilknyttede dyrlæge. Konsultation og eventuel behandling sker på din regning.

Hvis din hund bliver syg under opholdet og får brug for dyrlægehjælp, vil den blive tilset af vores tilknyttede dyrlæge. Konsultation og eventuel behandling sker på din regning.

Reservation kan ske ved henvendelse via telefon eller mail. Reservationen er gældende, når du har modtaget en skriftlig bekræftelse. Reservationen kan afbestilles indtil 10 dage før opholdets start. Herefter faktureres for hele den bestilte periode.

Nej - opholdet på Hundehotel'et er for egen risiko, og pensionen hæfter ikke for sygdom, dødsfald eller ødelæggelser, som måtte ske under opholdet. Hunden er således kun dækket af din egen forsikring under opholdet.

Skal din hund på ferie hos os?

Du er altid velkommen til at aflægge os et besøg, inden du beslutter dig. Blot beder vi dig om at kontakte os først, så vi kan aftale en tid for dit besøg.

Ring på 20 60 33 83

Du fanger os bedst mellem 10.00 og 12.00, hvor vi har telefontid.

Bemærk venligst, at hundepensionen er lukket hele marts 2022.

Hundehuset i Hadsten

v/Helle Gadeberg
Langskovvej 37
8370 Hadsten
CVR-nr: 28624662

Åbningstider

HUNDEPENSION
Alle dage 9.00 – 10.00 & 16.00 – 17.00. 
TELEFONTID
Alle dage 10.00 – 12.00.
TRÆNINGSPLADS
Alle dage 9.00 – 13.30 & 16.00 – 20.30