Hundepension

Lukket marts og november måned
OBS: Alt optaget fra 19/6 til 5/8 2024. Ferielukket i perioden 23/2 - 21/3 samt november 2024.

Hundeferie på første klasse

Trænger din hund til lidt ferie i landlige omgivelser med masser af plads og moderne faciliteter, er den velkommen i vores hundepension.

Pensionen har 10 værelser på 6-8 m2 med gulvvarme og adgang til løbegård. Værelserne er fordelt på 2 separate afdelinger for at give hundene så meget ro som muligt.

3 daglige lufteture

Din hund bliver luftet i snor på vores egne luftestier morgen, middag og aften.

Kvalitetsfoder

Din hund får serveret HIKE morgen og aften. Foderet er med i prisen.

Frihed i løbefold

Din hund kan mindst 1 gang dagligt løbe frit i én af vores løbefolde

Første ferie på Hundehotel'et

Er det første gang, din hund skal på ferie hos os, så husk at udfylde og medbringe vores oplysningsskema, så vi kan registrere din hund i vores gæstebog.

Priser i hundepension

Priserne er inkl. moms, gåture og foder pr. påbegyndt dag. Ved afhentning efter kl. 17.00 betaler du også for den følgende dag. Aflevering eller afhentning senere end kl. 17.00 kan kun finde sted efter forudgående aftale.

Flere hunde i samme boks gælder kun hunde fra samme husstand.

Priser gældende fra og med 01.04.2023

1 hund i egen boks

Kr. 250/dag

2 hunde i samme boks

Kr. 350/dag

3 hunde i samme boks

Kr. 450/dag

Betaling: Mobile Pay eller kontant.

Lærke Bjerg Gade

Bruger af Hundehuset

Vil aldrig efterlade mine hunde andre steder. Top-professionelle på alle måder- også når det gælder de bløde værdier.

Hanne Brixen

Bruger af Hundehuset

Perfekt sted med lækre opholdsrum og udendørs omgivelser samt professionelle mennesker til at passe vores vovser.

Lars Møller Jensen

Bruger af Hundehuset

Fantastisk sted. Dedikerede til det vigtigste: at vise omsorg og respekt for din hund. Kan varmt anbefales.

Spørgsmål og svar om hundepensionen

Her finder du svar på de spørgsmål, vi typisk får stillet? Finder du ikke svaret på dit spørgsmål her, så husk, at du altid er velkommen til at kontakte os på tlf. 20 60 33 83.

Har I faste åbningstider?

Ja – for at give hundene så meget ro som muligt har vi faste tider for aflevering og afhentning af hundene i pensionen, og du kan aflevere eller afhente din hund efter nærmere aftale mellem kl. 9.00 og 10.00 eller kl. 16.00 og 17.00. Dog ikke i marts og november måned, hvor hundepensionen har lukket.

Skal min hund være vaccineret?

Ja – din hund skal være vaccineret mod hundesyge, smitsom leverbetændelse og parvovirus inden for de sidste 2 år. Vi vil også anbefale, at hunden er vaccineret mod kennelhoste. Ved aflevering skal du medbringe en gyldig vaccinationsattest, og din hund skal være loppefri og rask.

Hvor tit bliver min hund luftet?

Vi lufter din hund i snor morgen, middag og aften. Luftningen sker på vores egne luftestier, der indgår naturligt som en del af vores træningsplads. Hele træningspladsen er forsvarligt indhegnet, så skulle uheldet være ude og hunden rive sig løs, kan den ikke løbe væk.

Bliver min hund fodret?

Ja – vi fodrer med HIKE morgen og aften. Foretrækker du, at hunden får sin egen mad, klarer vi også det, blot du medbringer foder nok til den tid, din hund skal være i pensionen. Husk i givet fald at informere os om, hvordan vi skal fodre.

Min hund får medicin. Kan I passe den alligevel?

Ja – hvis din hund er i medicinsk behandling, kan du medbringe dens medicin. Så sørger vi for, den bliver behandlet under opholdet. Bliver hunden syg, mens den er i vores varetægt, vil den blive tilset af vores tilknyttede dyrlæge. Konsultation og eventuel behandling sker på din regning.

Hvad sker der, hvis min hund bliver syg?

Hvis din hund bliver syg under opholdet og får brug for dyrlægehjælp, vil den blive tilset af vores tilknyttede dyrlæge. Konsultation og eventuel behandling sker på din regning.

Hvordan bestiller jeg?

Reservation kan ske ved henvendelse via telefon eller mail. Reservationen er gældende, når du har modtaget en skriftlig bekræftelse. Reservationen kan afbestilles indtil 10 dage før opholdets start. Herefter faktureres for hele den bestilte periode.

Er min hund forsikret, mens den er hos jer?

Nej – opholdet på Hundehotel’et er for egen risiko, og pensionen hæfter ikke for sygdom, dødsfald eller ødelæggelser, som måtte ske under opholdet. Hunden er således kun dækket af din egen forsikring under opholdet.

Skal din hund på ferie hos os?

Du er altid velkommen til at aflægge os et besøg, inden du beslutter dig. Blot beder vi dig om at kontakte os først, så vi kan aftale en tid for dit besøg.

Ring på 20 60 33 83

Du fanger os bedst i vores telefontid mellem kl. 10.00 og 12.00.

OBS: Alt optaget fra 19/6 til 5/8 2024. Ferielukket i perioden 23/2 - 21/3 samt november 2024.