Franks’ godbidspølser

Kr. 60,-/stk. Ved 4 stk. og derover er prisen kr. 50,-/stk.

100% naturlige godbids pølser, der ikke smuldrer eller fedter i hånd eller lomme. Fedtfattige og allergivenlige og derfor også god til hunde, hvor der skal tages særlige hensyn til foderindtag. Pølsen er nem at skære, og kan skæres i helt små stykker uden at smuldre. Hvide udstillingshunde anbefales ikke laks, da den kan farve pelsen omkring munden

Holdbarhed

Kan opbevares ved stuetemperatur uåbnet, lang holdbarhed (15 mdr. fra produktionsdato). Efter åbning ca. 10 dage i køleskab. Kan fryses, hvor vi anbefaler man skæres i mindre stykker og fryse dem ned. Vi anbefaler først man skærer i mindre stykker efter optøning, så har de den bedste struktur.

Varianter

And: 97% Andekød, stivelse <3%; moisture 60,1%, ask 5,4%, protein 12,9%, fet 12,3%, crude fiber <0,5%, carbohydrate 6,9%
Kalkun: 97% Kalkunkød, stivelse <3%; moisture 67,7%, ask 2,9%, protein 16,9%, fet 3,7%, crude fiber <0,5%, carbohydrate 8,9%
Kanin: 97% Kaninkød, stivelse <3%; moisture 64,7%, ask 2,7%, protein 17,3%, fet 10,7%, crude fiber <0,5%, carbohydrate 5,1%
Kylling: 97% Kyllingekød, stivelse <3%; moisture 62,2%, ask 5,9%, protein 12,4%, fet 13,2%, crude fiber <0,5%, carbohydrate 6,9%
Laks: 97% Lakse, stivelse <3%; moisture 63,3%, ask 4,0%, protein 15,9%, fet 9,5%, crude fiber <0,5%, carbohydrate 7,4%
Lam: 97% Lammekød, stivelse <3%; moisture 66,5%, ask 2,2%, protein 15,2%, fet 10,0%, crude fiber <0,5%, carbohydrate 6,1%
Okse: 97% Oksekød, stivelse <3%; moisture 62,6%, ask 2,8%, protein 16,4%, fet 11,1%, crude fiber <0,5%, carbohydrate 7,1%
Ged: 97% Gedekød, stivelse <3%; moisture 68,7%, ask 2,8%, protein 18,1%, fet 10,2%, crude fiber <0,5%, carbohydrate 6,1%
Vildsvin: 97% Vildsvinekød, stivelse <3%; moisture 68,7%, ask 2,3%, protein 18,1%, fet 10,2%, crude fiber <0,5%, carbohydrate 6,5%